Medlemsbrev 1, 2009

Information från Styrelsen.

Moderator: Styrelsen

Användarvisningsbild
Neblade
Ordförande
Inlägg: 1541
Blev medlem: tor 15 jan 2009, 23:01:25
Bilmodell: Celica GT
Årsmodell: 1974
PostOrt: Linghem
Land (Country): Sweden
Ort: Linköping
Kontakt:

Medlemsbrev 1, 2009

Inlägg av Neblade »

Välkommen till ett nytt år med Toyota Club Sweden!

Det kan kännas fjärran, men våren är ankommande! Dags att förbereda sommarbilen och även tid att förnya Ditt medlemsskap i Toyota Club Sweden!


Nytt forum!
Just nu arbetar vi med ett helt nytt forum som kommer att lanseras inom kort. Syftet är bland annat bättre tillförlitlighet och åtgärder som leder till ett bättre fungerande forum. Information om det nya forumet, dess nyheter och funktioner presenterar vi redan nu på den befintliga websidan. Ta Dig gärna tid att läsa igenom informationen där, så att Du inte missar något. Informationen kan även komma att uppdateras.

En av nyheterna vill vi dock gärna berätta om redan nu:
Det nya forumet kommer innehålla fler avdelningar, bland annat ”Toyota Classics”. En egen avdelning för Toyotor fram till modelbytet närmast 1985. Ett reslutat av önskemål från medlemmar som
har förverkligats.


Träffar?
Datum för Japmeet är lanserat på ”www.japmeet.se” till den 4-5 juli 2009 och vi hoppas på att kunna samla ihop ett stort gäng med Toyotor även i år. Besök på Japmeet börjar bli något av en tradition på TCS. Mer information kommer under träffdelen på forumet när det börjar närma sig.

Det är i skrivandets stund ej klart om Superstage på Emmaboda flygfält kommer att hyras ut i år. Toyota Club Sweden har anmält intresse för en plats om det blir körning och vi går ut med information på forumet så fort vi delges någon från Förlags AB Albinsson & Sjöberg!


Vision och målsättning för klubben?
Toyota Club Sweden vore ingenting utan sina medlemmar. Därför vill vi veta vad Ni vill få ut av klubben. Redan idag finns ett par punkter som vi inom styrelsen avser att utreda och utveckla, men Era idéer och visioner är viktiga för oss.

Förslag om e-postadress på toyotaclubsweden.com för betalande medlemmar samt utformningen av ett nytt bildalbum undersöks för närvarande. Styrelsen arbetar även aktivt för att i ett senare skede kunna erbjuda en förmånlig entusiastförsäkring ansluten till Motorhistoriska Riksförbundet (MHRF).

Webshoppen är redan under utveckling, men ännu finns en del praktiska frågor att lösa. Därtill vill vi inom styrelsen givetvis få in offerter från flera olika leverantörer för att i slutled kunna erbjuda så prisvärda produkter som möjligt.


Varför skall jag bli medlem i Toyota Club Sweden?
Genom att vara medlem i TCS får du:
• Ta del av erbjudanden från våra sponsorer, under företagsannonser. Till exempel 20% på reservdelar hos Toyota i Åkersberga!
• En e-postaddress: nickname@toyotaclubsweden.com
• Konto på det nya bildgalleriet (lanseras inom kort, mer information kommer)
• Rabatt på eventuell körning på Superstage, Emmaboda.
• Något extra vid klubbträffar, så som rabatt på inträde, korv eller liknande.
• Möjlighet att påverka hur TCS ska se ut och fungera i framtiden genom rösträtt på styrelsemötena.
• En Toyota Club Sweden-dekal samt ett medlemskort.


Hur gör jag för att bli medlem?
Tillsammans med detta utskick finns ett inbetalningskort som kan användas för att betala in medlemsavgiften för 2009. Betalar Du in via Internetbank så kan Du använda avin som mall för att se vilka uppgifter som skall lämnas i meddelandefältet.

Uppdatera även Din profil på forumet med namn, adress samt vilken färg Du vill ha på dekalen. Detta görs genom att logga in och klicka på länken profil under TCS-loggan, alternativt kan Du knappa in: http://toyotaklubben.se/profile.php?mode=editprofile
>> För medlemmar på det nya forumet räcker det med att uppdatera de nya uppgifterna under Kontrollpanelen/Profil
Det är även viktigt att kontrollera att e-post addressen stämmer på forumet, då inloggningsuppgifter till det nya forumet kommer via ett automatgenererat mail.

Kom gärna med synpunkter, konstruktiv kritik och hjälp oss att bli bättre! Vill Du hjälpa styrelsen centralt eller lokalt? Hör gärna av Dig till någon i styrelsen, för att kunna växa och kunna bli den klubb märket Toyota förtjänar så måste vi bli fler.Med vänliga hälsningar
Styrelsen Toyota Club Sweden


Kontakt:
Ordförande: Mattias Johansson, 073-6619247, ordforande@
Vice Ordförande: Daniel Nämnd, 070-6298598, admin@
Kassör: Karl-Johan Olsson, 073-9382971, kassor@
Medlemsansvarig: Emelie Bajer, medlemsansvarig@

e-post: uppdraget, se ovan + "@toyotaclubsweden.com"
PS: Den utlovade extrainformationen på forumet kommer inom kort!
Mattias Johansson
Skicka PM,

Ordförande för Toyota Club Sweden


Toyota Avensis -08
Toyota Corolla -98
Toyota MR2 GT-S/Turbo -94
Toyota Celica GT -74 Evighetsprojektet

1xCorolla T-sport -02
2xStarlet KP61 -84
2xCelica ST162 -88
Låst