Söker Garage Kompis i Göteborg

Ämnen som inte passar in i annat forum läggs här. Var dock uppmärksam på forumreglerna, som givetvis även gäller offtopic.
Användarvisningsbild
cpunk
Inlägg: 39
Blev medlem: ons 06 feb 2013, 13:23:50
Bilmodell: Toyota Celica GT4 ST185
Årsmodell: 94

Söker Garage Kompis i Göteborg

Inlägg av cpunk »

---------------------------------------------------------------------------
Gear Heads Göteborg söker Garagekompis!

Hej alla biltokar!

För närvarande så finns det en till plats i vår GHG HQ. Söker därför en garagekompis som vill dela med ordförande. Priset är 1600 kr i Månaden och finns i närheten av Eketrägatan i Göteborg. Personen i frågan bör vara bosatt i närheten av Göteborg och bilen bör också var i normal storlek.

Det finns lift, verktyg och kompressor samt allt man behöver för att meka/bygga bil. Garaget är larmat, man får sms på telefon om någon öppnar dörren samt larmar om ingen larmar av. Utanför garaget är också bevakat. Garaget är inte ordentligt uppvärmd men är hyfsat isolerad och elräkningen är fast för alla som hyr i längan (så länge inte det överskrider medelkostnaden)... Man skriver ett personligt kontrakt med 3 månaders uppsägningstid. Dvs vanliga hyresregler.

Platsen är alltså bara en bilplats i ett dubbelgarage där en projektbil kommer stå på Vintrarna, men det finns mer plats på Somrarna om större projekt genomförs.

För mer detaljer om plats och resurser så får man kontakta Peter:
Tel: 0708630872
Mail: peter@ghg.nu
---------------------------------------------------------------------------
Glöm inte besöka oss på Gear Heads Göteborg http://ghg.nu -en bilklubb för alla bilintressen!
/cpunk "We live in a cold mechanistic technocracy" //Dilbert