Sida 1 av 1

Ny inbetalningsmetod medlemsskap!

Postat: tis 26 dec 2017, 10:59:54
av Neblade
Vi har gått ifrån plusgiro för att istället använda Swish för inbetalningar till klubben, detta för att förenkla inbetalningar samt för att minska de fasta utgifterna för klubben.

Kopplat till swish har vi skaffat ett separat telefonnummer som används av klubben, samt ett separat konto dit två personer i styrelsen har tillträde. Ägare av telefonnumret är klubbens ordförande Mattias Johansson, och det är det som står som mottagare vid inbetalningar.

Se hur du betalar in din medlemsavgift på: Att bli betalande medlem

När klubben blir större kan det bli aktuellt att starta upp plusgiro och även skaffa ett 123-swishnummer, men för tillfället är detta det enklaste och mest effektiva sättet att lösa inbetalningar på. Banken tog 750 kr/år för bankgirokontot vilket vi nu kan använda aktiviteter och att driva forumet vidare.

Re: Ny inbetalningsmetod medlemsskap!

Postat: tis 26 dec 2017, 19:51:28
av Glenn
Ett tips är ju att även tillåta banköverföring till numret då inte alla har och vill ha swish.

Re: Ny inbetalningsmetod medlemsskap!

Postat: tis 26 dec 2017, 20:38:25
av Neblade
Glenn skrev:
tis 26 dec 2017, 19:51:28
Ett tips är ju att även tillåta banköverföring till numret då inte alla har och vill ha swish.
Absolut, de som inte har eller vill skaffa swish (det kräver ju trots allt en smartphone vilket alla inte har) så är det bara att kontakta någon i styrelsen så löser vi det (tex skicka ett sms eller ring mig). Dock öppnar vi det inte för alla då det lätt blir ett detektivarbete att lista ut vem som gjort inbetalningar ibland till konto. Via swish får man ju ett telefonnummer man kan kontakta direkt om det är något som är oklart. :)
Men du har en bra poäng Glenn!