Paseo Cab EL54 -97

Här skriver vi om våra bilar vilket innebär information och/eller ett projekt om bilen. Endast Toyotor. Glöm ej att ange bilmodell, chassikod och årsmodell i rubriken!
Kategoriregler
Toyotor som kom efter den stora förändringen som framhjulsdrift, insprutning, tvärställd motor, nya karosser och bottenplattor så gränsen är något flytande kring 1985 - 1987. Har du en äldre bil så lägg den i Classics. Glöm ej att ange bilmodell, chassikod och årsmodell i rubriken!
Användarvisningsbild
Overboost
Inlägg: 89
Blev medlem: fre 12 maj 2017, 00:14:07
Bilmodell: Paseo Cabriolet (EL54)
Årsmodell: 97
PostOrt: ENSKEDE
Land (Country): Sverige

Re: Paseo Cab EL54 -97

Inlägg av Overboost » tor 14 dec 2017, 23:12:17

cheetah1 skrev:
Overboost skrev:
mån 11 dec 2017, 20:11:56
Det stämmer självklart att jag kan hämta matning från belysningen i taket, känner bara att jag helst skulle vilja hitta ström närmre. Får nog ta reda på kabelfärgen i taket för att hämta belysningens ström i säkringsboxen! Tyvärr måste jag riva kåporna i taket för att se kabeln, man såg inte den via lamphuset.

Aja, nu jobbar jag på vår andrabil, en E120 kombi! Troligen hör den till en av världens bäst byggda ”slitvargar” 🧐
Det var såklart det jag menade, hade inte tänkt att du skulle dra kabeln uppifrån taket, det känns lite onödigt påkostat, dessutom vore väl det allra bästa att ta strömmen före säkringsboxen och sätta en egen säkring till låset.

Håller med, skulle även vara snyggt att använda en av de lediga platserna i säkringsboxen! Men jag har inte hittat stift som passar för att stifta säkringshållaren! Jag får väll nöja mig med en separat säkring vid sidan av kanske, det känns som den bästa iden hittills! Bild

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster