STOCKHOLMS STÖRSTA BILTRÄFF ÄR TILLBAKA 28/4 20.00

Här snackar vi om träffar, både inför och efter. I första hand träffar med någon Toyota-anknytning men även generella träffar som kan intressera Toyota-ägare.
Kategoriregler
http://www.toyotaclubsweden.com/wiki/in ... %A4ndelser finns en överskådlig kalender innehållande träffar bland annat.
JohanRocker
Inlägg: 1493
Blev medlem: sön 01 mar 2009, 15:52:13
Bilmodell: CELICA GT-FOUR
Årsmodell: 1993
PostOrt: Nyköping
Land (Country): Sverige
Kontaktperson: Johan
Ort: NYK

STOCKHOLMS STÖRSTA BILTRÄFF ÄR TILLBAKA 28/4 20.00

Inlägg av JohanRocker »

Lånat från garaget.org tänkte kolla om någon ska ditt! :thumbup:

ÄNTLIGEN är det dags igen för Stockholms STÖRSTA bilträff för iår!!! Hoppas ni sett fram emot detta efter ett otroligt grymt avslut förra året, med hundratals bilar som täckte stora ytor av IKEA-parkeringen i Barkarby.

Ni som inte varit där tidigare år är varmt välkomna för en riktigt rolig upplevelse, med mycket bilar av alla olika typer. Allt från stylingbilar till amerikanska vrålåk, och rena hästkraftsmonster som dyker upp och visar sina bilar.

Ta med era pärlor, rostiga som showstukade, ställ dem på valfri plats och dela med er av era idér, kolla på bilar och prata med likasinnade hela kvällen lång. Detta är en biltträff för ALLA bilintresserade i hela Sverige.

IKEA Barkarby blir en stor samlingsplats varje fredag för alla fordonsintresserade och vi har besökare från nästan samtliga angränsande städer för detta årliga event, vilket vi arrangörer värderar till max hos alla som dyker upp!

Som tidigare år kör vi våra veckoträffar som är fredagar på tidigare nämnt ställe. Notera FÖRSTA träffen är LÖRDAGEN den 28/4 då vi ser detta som en mer passande dag för startskottet för iår.

Reglerna är som tidigare utsagt väldigt enkla:

*Lek inte med bilarna bland parkerade bilar, ska det lekas finns det en större avlägsen yta från träffplatsen där ni kan röka lite gummigifter.

*Alkohol undanbedes vänligast, för allas trivsel, då det lätt kan ske olyckor med bilar inblandat och alkohol i blodet.

*Släng erat skräp i soppåsarna som kommer att finnas uppe vid varje sektion på parkeringen, har ni för långt till en papperskorg släng grejerna i bilen.

*Kör in och ut ur träffområdet i angiven hastighet, för allas säkerhet, brukar vara mycket bilar i rörelse under kvällen.

Träffinformation:

Datum: Lördag 28/4

Tid: 20.00

Plats: IKEA Barkarby-parkeringen i Stockholm norrort

Adress: Folkungavägen 50, 177 35 Järfälla

Karta:


BildVarmt välkomna!


Note: Denna årliga träff och fredagsträffarna har arrangerats av oss i Team Night Meet under snart fyra sjukt roliga somrar . Tyvärr så har Team Night Meet gått ur tiden, och finns inte till längre. Men pga traditionen och för eran skull så är vi några tappra själar kvar från det gamla gänget som kommer att arrangera Vår - Höst och Fredagsträffarna som tidigare! Hoppas av vi är er tillfreds med det vi åstadkommit under träffarna tidigare år. Tack vare er besökare så har detta event blivit en stor grej för Stockholms motormaniacs, och hoppas att det blir ännu större med tiden.


Så nu, bygg färdigt era racers, showcars, stance-byggen där ute och MISSA INTE

Mvh Andro and the rest
Johan.L Celica ST205 RED
Top Secret Racing