Rekordstort startfält och resultat från TAnu.se Gelleråsen!

Här snackar vi om träffar, både inför och efter. I första hand träffar med någon Toyota-anknytning men även generella träffar som kan intressera Toyota-ägare.
Kategoriregler
http://www.toyotaclubsweden.com/wiki/in ... %A4ndelser finns en överskådlig kalender innehållande träffar bland annat.
TANUse
Inlägg: 12
Blev medlem: ons 02 apr 2014, 22:12:33
PostOrt: 70365

Rekordstort startfält och resultat från TAnu.se Gelleråsen!

Inlägg av TANUse » tis 12 aug 2014, 13:32:06

Hejsan!

Vi ska hålla oss kortfattade, det fanns massor att glädja sig över efter vår final igår på Karlskoga Motorstadion- men det enklaste är att ta en titt på nedan resultat för att se vilket imponerande startfält som kom:


http://timeattacknu.se/2014/08/resultat ... on-10-aug/

Tack till Hjalmar Van Hoek för ett antal bilder på väldigt kort notis, ni kan även redan nu hitta fina foton från Martin Palm på Rejsa.nu.

Till sist kan vi även tipsa om att poängställning 2014 nu är uppe på hemsidan http://www.TimeAttacknu.se, den är väldigt mobilvänlig- och på länken finns även möjlighet att ladda ner tabellen i en smidig .pdf dokument enkelt att skriva ut. Tack till Henrik Lindkvist för hjälp med detta!

- – - – -

Vi kommer släppa tonvis med kvalitativ media från eventet nu, och uppskattar om ni följare & deltagare sprider detta. Vi ska tillsammans vara stolta över detta!

Nu är det bara officiell avslutningsdag med tillhörande prisutdelning kvar, och massa nyheter för 2015 kommer presenteras då… Vi ses på SOLVALLA STCC 6 SEPTEMBER! Läs mer om det här:
http://timeattacknu.se/2014/07/sommaren ... september/

Officiell "After movie" från Karlskoga Motorstadion kommer snart!

Mvh Team TAnu.se