SMS-funktion Touch 2

Allt om billjud, skärmar, GPS, installationsfrågor och tips och råd för Toyota folket. Även rent generella billjudstips är välkomna, då även de kan gynna Toyota ägare.
mageds
Inlägg: 14
Blev medlem: mån 02 jun 2014, 20:03:49
Bilmodell: Avensis
Årsmodell: 2008
PostOrt: Västerås

SMS-funktion Touch 2

Inlägg av mageds »

Efter att i min telefon (iPhone 5c) ha markerat ´tillåt notiser´ i bluetooth inställningen får jag upp inkomna SMS på bilens skärm (Auris -15), vilket är smidigt. Enligt bruksen går det inte, av trafiksäkerhetsskäl, att svara och skriva ett SMS genom att knappa in en bokstav i taget, vilket är rätt självklart. Enligt bruksen ska man dock kunna svara på SMS genom att trycka en gång på en inlagd eller skapad mall, ex v "Jag kör bil, jag ringer sen" och dylikt, och man ska även kunna ringa upp den som SMS:at genom att klicka på numret. Jag får dock inte det att funka, de valen är nedtonade. Jag har frågat återförsäljaren där jag köpte bilen, men de visste inte. Någon som vet hur man får det att fungera?


Edit: Har hittat svaret, SMS via telenätet funkar att svara på, men iMessage som går via internet går inte att svara på via Touch-displayen. Kanske att det funkar om man har Navigator eller internet inkopplat i bilen, vilket jag inte har.

Joggy
Inlägg: 67
Blev medlem: ons 20 jul 2011, 03:43:12
Årsmodell: 0

Re: SMS-funktion Touch 2

Inlägg av Joggy »

Hej
Tips: i Techdoc -> owner sektionen kan du se exakt vilka funktioner din telefon är kompatibel med till din DA enhet.

Skriv svar