Celica ST2000 -77

Här skriver vi om våra bilar, vilket innebär information och/eller ett projekt om bilen, endast Toyotor. Glöm ej att ange bilmodell, chassikod och årsmodell i rubriken!
Kategoriregler
Med Classics menar vi modeller som kom före den stora förändringen som framhjulsdrift, insprutning, tvärställd motor, nya karosser och bottenplattor så gränsen är något flytande kring 1985 - 1987. Glöm ej att ange bilmodell, chassikod och årsmodell i rubriken!
v8power
Inlägg: 29
Blev medlem: tor 16 aug 2012, 09:08:50
Bilmodell: Celica
Årsmodell: 1977
PostOrt: 36434
Kontakt:

Re: Celica ST2000 -77

Inlägg av v8power » ons 30 apr 2014, 18:33:46

Okej tack :) ska testa mellan gummi :)

kulmedhjul
Inlägg: 110
Blev medlem: ons 11 aug 2010, 23:51:45
Bilmodell: Celica
Årsmodell: 1977
PostOrt: Skutskär
Land (Country): Sverige
Ort: Skutskär
Kontakt:

Re: Celica ST2000 -77

Inlägg av kulmedhjul » fre 05 dec 2014, 21:25:35

Det blev väldigt lite åka av i sommar, laddningen strulade som f-n.
Hade tänkt åka till 70-tals träffen där det var Toyota tema, men vågade inte chansa på en 25 mils resa.
Åkte till jobbet 1 mil några gånger, men den var alltid död när jag skulle hem.
Mäter spänningen vid batteriet, lite lågt på tomgång men så fort man gasar lite laddar den korrekt.
Så jag blir inte klok på vad det kan bero på, har kollat jordkablar, bytt båda polskorna till batteriet och kollat alla andra anslutningar.
Har även testat ett annat laddrelä och en annan generator, som båda ska vara ok. Men samma problem.
Kan det vara batteriet som är kasst ?
Det tar iofs laddning helt normalt med en laddare, så tycker inte det borde vara problemet.
Tycker inte laddningsmätaren i bilen ger så mycket utslag, varken upp eller ner, kan den vara en orsak till problem?
någon som har bra tips ?

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster